CD-reclame-logo

Beter bezocht pand door lichtreclame

reclame drukwerkVoor mijn bedrijfspand was ik al een tijdje op zoek naar een oplossing om mijn bedrijfspand opvallender te maken. Op een beurs leerde ik lichtreclame kennen. Ik vond dit erg interessant en begon mijzelf hierin te verdiepen. Na wat gegoogled te hebben kwam ik bij het bedrijf CD-reclame terecht. Ik zag mooie foto’s van hun werk en had interesse. Na een aantal goede recensies gelezen te hebben wist ik het zeker, dit is wat ik nodig heb! Ik nam contact op en besprak de mogelijkheden voor mijn bedrijfspand. Ik zelf heb gekozen voor de lichtzuil en de lichtlijn. Aangezien het bedrijfspand een aardig groot pand is komt het zo beter tot zijn recht. Na de lichtzuil en lichtlijnen gemonteerd waren,  merkte ik gelijk verschil!

Mensen vielen eindelijk het grote bedrijfspand op met dank aan lichtreclame. Het pand leek zo ook s’nachts groter en chiquer.

Meer lichtreclame

Ook bied CD-reclame niet alleen lichtzuilen en lichtlijnen aan maar ook:

  • verlicht logo
  • lichtbakken
  • lichtkoven

Genoeg mogelijkheden om je bedrijfspand beter op te laten vallen. Ik was erg tevreden over de vele mogelijkheden en het brede assortiment. Ik raad lichtreclame zeker aan bij andere ondernemers en kom zeker nog eens terug bij CD-reclame!