logo Printvorm

Tevreden over de stickers Den Bosch

signingSinds vorige week ben ik bekend geworden met stickers Den Bosch. Ik heb een auto sticker en een raamsticker besteld. Na alles doorgegeven te hebben ben ik erg goed geholpen en op de hoogte gehouden.. Ook het kwaliteit sticker is erg hoog, Ze zijn erg mooi en geven een 3D effect. Dit vond ik erg lastig te vinden bij andere bedrijven en ik was blij dat stickers Den Bosch dit wel in zijn assortiment had. Ook zijn deze stickers bestemd tegen regen en zon. Zo heb ik dus echt kwaliteit voor mijn geld gekregen doordat deze stickers lang meegaan.

Contact

Ik ben erg blij met het contact met stickers Den Bosch. Hun website printvorm.nl is namelijk erg simpel en makkelijk te begrijpen. Alle producten en diensten zijn makkelijk terug te vinden via hun website. Via ‘contact’ kon ik erg gemakkelijk contact opnemen met stickers Den Bosch. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en kon duidelijk mijn eigen ontwerp laten zien. Ik ben erg blij met dit bedrijf en hoe ik behandeld ben als klant. Ook voor eventuele vragen over mijn bestelling kon ik snel en gemakkelijk terecht via hun website. Ik raad dit bedrijf zeker aan en kom ook zeker vaker terug.